Vagn för två hemmabarn

Nu när jag, alhamdulillah, har två hemmabarn så ville jag förenkla mina långpromenader lite. Dom tog jag annars när Selma var på föris, och vill väldigt gärna fortsätta med dom då dom är viktiga för mig. Men en ståbräda verkade vara precis vad vi behövde. Selma är verkligen jätteglad! Hon vill ju gå mer än hon vill åka, och det är ju tur då våran vagn inte direkt är optimal för ståbräda. Det blir lite jobbigt då jag antingen behöver gå vid sidan av eller förändra mina steg rätt rejält. Men det funkar en bit, en relativt lång bit dessutom, och tillåter mig att hålla mitt tempo och tillåter Selma att vila. Bara åka med, snacka med lillebror genom tittluckan och pusta ut. 

Ett till tillbehör till vagnen som är nytt för i höst men som jag köpte för nån månad sen. Handtagsmuffar eller vad som heter! Heeelt underbara är dom iaf! Ser ju helt bananas ut när ingen håller i vagnen haha. Men alltså, mina händer är så lyckliga. Dessutom så kan frusna barnfingrar värma sig däri en stund. Idag när jag körde Selma på brädan så vände hon sig med magen mot mig och stoppade händerna i muffarna och det var ju väldigt trevligt att ha henne stående så dessutom ^^ 


1 reaktion till “Vagn för två hemmabarn”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *