Vårat hus ❤️

Nu är huset vårat!! I förmiddags var vi hos mäklaren på överlåtelsemöte och sen har jag hängt i huset med barnen typ hela dagen! Helt underbart härligt alltså! Och, gud så mycket vi har att göra haha…. puh! Men kommer bli så bra alltså insaAllah. Jag kommer sätta igång med att spackla och måla direkt imorgon bitti, ska till färghandlaren direkt när jag lämnat barnen och sen är det full fart. Alla sovrummen ska få ny färg och tänkte passa på nu innan sängarna levereras. Lika bra det… men funderar på att måla en vägg i vardagsrummet med och sofforna kommer redan på torsdag. Men det är lika bra att ta allt på en gång va, full fart framåt haha! Sen undrar jag om någon kan rekommendera en bra elektriker i Gävle? Om hen dessutom har tid att göra ett snabbt jobb hos oss före jul så vore det fantastiskt… tipsa gärna om ni vet nån bra!

Alltså känslorna idag… är så utmattad av all anspänning och stress som varit kring köpet, bara att det ska gå igenom hela vägen. Nu känner jag mig lycklig och sjukt omtumlad. Somnade med barnen ikväll, makade mig upp och städade undan efter middagen, skrev inlägg, och nu ska jag återgå till att sova. Min hjärna behöver återhämtning och min kropp behöver ladda batterierna innan morgondagen.

Avsluta dagen i huset med att sitta i köket och se ut på barnen som lekte i trädgården utanför… alltså den stunden. Det var min målbild, som spelades upp inför mig. Och det var så mäktigt! Våra barn får leka i en trädgård, vi har gett dom en trädgård! Det är ren lycka det alltså…

4 reaktioner till “Vårat hus ❤️”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *