Vardag ♥

Idag har apropå det förra inlägget varit vardagstuggets officiella dag tror jag, försöker komma ikapp här hemma! Har iom förberedelser, resa och uppackning hamnat så efter med renhållningen så jag börjar få kli i näsan. Ush! Har idag röjjt undan precis allt som var ur plats, dammat alla sängkläder, packat upp dom sista smågrejjerna som alltid blir liggande hur länge som helst, storkokat kyckling i kokosmjölk till Selma och tonfisksås till oss, gjort extremt rent på golven osv… imorgon ska jag dammtorka i alla rum, och städa toan och handla… puh! Men, hinner jag det imorn så är jag ikapp sen. Att hålla efter går ju skitsmidigt och snabbt och tar knappt nån tid alls, men att komma ikapp när man hamnat efter kan ju ta flera dagar. Speciellt nu när vårat lilla yrväder vill ha mer och mer stimulans och dessutom måste passas hela tiden. Hon ligger ju inte längre kvar där vi lägger ner henne 😉 Nu ska jag gå och kika till min lilla flicka och stoppa en filt om henne innan jag stupar på kudden. Kram ♥

20120515-000603.jpg

0 reaktioner till “Vardag ♥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *