Våren från min balkong ♥

Idag har jag fotat vårens första lilla purrande tecken från våran balkong ♥ VACKERT!! Våren är kanske den bästa tiden på året, fast jag gillar sommaren mer, men när våren kommer så spritter det i hela mig och allt är så vackert och jag känner hur solen värmer min hud och snön smälter och fåglarna kvittrar och det droppar och bildas bäckar på vägar och stigar! Vackrare än vackrast är när solen återvänder och det blir ljuuust!! Jag dödas inombords av mörker, kyla och vinter…

Med min förkylning håller jag mig inne idag, men jag kunde inte hålla mig från o fota lite från balkongen ändå ^^

IMG_8429

IMG_8433

IMG_8435

IMG_8442

IMG_8392

IMG_8406

IMG_8407

IMG_84180 reaktioner till “Våren från min balkong ♥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *