Världens modigaste mamma ♥

Jag sitter och nattsurfar och ha stött på en artikel om vad som måste vara världens modigaste mamma! Artikeln berättar om en flicka i Egypten som blev våldtagen av sin granne när hon var 10 år! Alltså en 21 årig man som våldtog en 10 år gammal grannflicka! Hon blev gravid och nu är hon 12 år, hon ammar sin 5 månader gamla dotter och går i skolan…. hennes familj och flera organisationer stöder henne i att få mannen som gjorde det värsta en man kan göra mot en kvinna mot henne! Och hon var inte ens en kvinna!! SNÄLLA, muslimska systrar gör du’a för att han blir fälld så att 12 år gamla Hend och hennes dotter kan få leva ett liv i frid från honom!!  Det här må vara en av dom artiklar som berört mig allra mest av alla artiklar jag läst på en väldigt lång tid… nu ska jag gå och väcka Diyar så att han kan trösta mig… fy sjutton jag mår illa och jag känner tårarna på väg, både av avsky för mannen, beundran för den lilla flickan som uppfostrar sin dotter och rädsla för vad som ska hända med dessa två små flickor i framtiden… ♥ Må Allah underlätta för dom! ameen

LÄNKLÄNKLÄNK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *