Värme och avslappning

Dom första dagarna här har ägnats åt att anpassa oss till värme, det har varit helt sjukt varmt. Just idag är det regn till och från så idag är det svalt (dvs bara 25 grader haha) men tidigare har det varit 35-40 i skuggan. Himla skönt, himla varmt och en ganska stor omställning. Kroppen har varit minst sagt chockad. Men sin vana trogen så släpper min ryggvärk direkt jag kliver ut i Turkiets luft på flygplatsen. Till och med foglossningarna visade det sig! MasaAllah värme alltså… det gör nåt med musklerna! Har foglossningar ibland nu bara, kunde tom springa några steg igår utan att få ont. Helt amazing! Vi har slappnat av massor, hängt med familj, ätit gott, hängt på lekparker, sovit halva dagar, ätit sjuka mängder cig köfte och druckit mer cay än vad jag tror är rekomenderat för gravida hehe… ska lugna mig lite när jag fått frossa liiiite. Både jag och maken ligger så mycket back på sömnkontot och har helt övertrasserade stresskonton så därav sover vi halva dagar ft. Men jag börjar känna mig ikapp faktiskt. Så skönt! 

Bosporen alltså… vad jag älskar denna plats! Skulle kunna spendera mina dagar vandrande fram och tillbaka vid Bosporen. Underbar plats! 

3 reaktioner till “Värme och avslappning”

  1. Det var någon värmebölja från Afrika som svepte in över landet förra veckan, såå skönt med svalare vindar idag! Det är verkligen inte kul att vara höggravid då luften står alldeles still och dallrar av hettan. Hur länge är ni här? Hör av dig om ni kommer till Kadiköy någon dag. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *