Vecka 24 ♥

Idag har jag och Bebis gått in i vecka 24, och nu känner jag typ varje rörelse Bebis gör tror jag… H*n börjar bli riktigt stark masaAllah! Såklart är Bebis och sparkar allra mest nere i området vid mammas kissblåsa, inte så uppskattat, men ändå är jag ju så lycklig över varje tecken på att bebis lever och mår bra ♥ Dessutom känns det i min matmage att Bebis börjar få det rätt trångt därinne, har fått en halsbränna som inte är av denna värld, när jag har ätit mat så har den typ ingenstans att ta vägen så det känns som att magen ska explodera och inatt när jag skulle sova så fick jag spendera en timme med att sitta upp i sängen för att inte kräkas.. Provade gång på gång att lägga mig ner, men nej det var bara i sätta sig upp igen och det FORT för att inte kräkas på min kära man. Undrar hur lång tid det hade tagit honom att hämta sig från det… mina svullna fötter har jag alhamdulillah inte lika stora problem med den här veckan, men det kommer o går.

När jag blev gravid funderade jag på om jag skulle lägga in såna där superlånga inlägg som många gravid gör varje vecka med hur Bebis utvecklas och allt sånt, men det hoppar jag över, ni kan ju googla om det är så spännande. Men jag tänker börja länka tror jag till en av dom sidor där jag själv följer min graviditet, babycenter. Där hämtar jag mycket av min information ska ni veta, googlar jag nåt så är det alltid deras resultat som har bäst info, och det finns magiskt fina filmer på Bebisar i magen också! Dom kan ni hitta HÄR! Vill ni läsa mer om graviditet i vecka 24 så kan ni klicka HÄR!

Den stora milstolpen denna vecka, nu är Bebis stor nog att det är möjligt för den att överleva utanför magen  ♥ Men du skulle bara våga komma ut än på minst 13 veckor kära barn!! Men tänk, alltså det är en fett stor milstolpe, mitt barn är numera litegranna självständig för första gången ever… det firade vi med att köpa ett par byxor som är så söta att jag dör och tre haklappar (går och fotar) från H&M, både byxorna och haklapparna har jag haft ett öga på i flera månader nu och nu var dom på väg att ta slut, det kunde jag såklart inte tillåta! Nej, dom ska Bebis ha såklart ♥

Ungefär så här ser det nog ut inne hos min Bebis just nu, sparkar neråt gör h*n ju som sagt ♥

vecka24

Här har vi byxorna och haklapparna som vi köpte för att fira Bebis första lilla självständighet ♥

IMG_7022

Vi har även en massa mera baby-kläder att visa er, men det får vi ta en annan gång nu är denna preggo hungrig som en varg! PUSS

0 reaktioner till “Vecka 24 ♥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *