Vecka 25 (24+2) ❤️

Alltså det faktum att jag går runt och upplever att magen knappt växt sen jag var i vecka 15 och sen ser jag kort på mig själv. Hahahaha! Den. Har. Växt! MasaAllah lilla Bönan växer nog så det formligen knakar därinne. Hon börjar då definitivt vara stark det är då ett som är säkert. Hon rör sig så att hela magen svajar, så jag blir panik-kissnödig 20 gånger om dagen då hon alltid nästan prickar in kissblåsan haha. Det är så himla mysigt och häftigt allahuma bariik alltså, känslan av att ens barn rör sig inuti en… oslagbart! Hon håller på att bli en helt egen liten individ därinne… jag längtar så fruktansvärt mycket nu, efter att få möta henne. Även om jag samtidigt njuter i fulla drag av att må bra i graviditeten just nu. Det börjar bli tungt, men inte ohanterligt, och jag mår bra psykiskt och det är värt så himla mycket. Jag började dock träna i helgen, för jag känner ju att kroppen kommer inte må bra om den inte alls blir omhändertagen. Så i helgen gjorde jag 2 olika gravidyoga-pass här hemma och idag har jag så himla mycket träningsvärk, tom i fogarna! Men det känns bra, jag är igång, kroppen har redan svarat och svankvärken jag haft i ett par veckor är som bortblåst alhamdulillah. 

Samtidigt så kommer förlossningen närmare med stormsteg och det är inte med odelad längtan jag ser fram emot den den här gången. Jag har gått och träffat en psykolog två gånger nu och vi ska fortsätta träffas en gång i månaden, tätare om jag känner att det behövs närmare förlossningen och det känns toppen. Känns verkligen som att jag kommer kunna bena ut, prata igenom, bearbeta och förbereda mig inför kommande förlossning med henne. Vi klickade toppenbra! Och det känns faktiskt himla viktigt. 

Jag har även börjat planera lite mer noggrannt vad vi kommer behöva köpa inför bebis. Kläder, litegrann och det går ju typ av bara farten så for man går förbi en ställning med bebiskläder haha. Så pyttigt ju! Babynest, vet vart jag ska beställa redan och kommer länka här. Skötväska kommer bli en Fjällräven Kånken den här gången, för att jag behöver nåt som funkar även när jag kommer bära henne i sjalen och inte bara till att ha på vagnen. Miniåkpåse till liggdelen kommer jag också slå till på, inte bestämt exakt vilken men troligtvis nån för inte så många hundralappar känner jag. Skötbädd att lägga på tvättmaskinen får duga då vi inte har plats för skötbord, sen kan man ju flytta runt skötbädden om man vill ha den i sovrummet på natten tex. Vagnen är ju fullutrustad förutom miniåkpåsen som sagt, så jag behöver i princip bara packa fram liggdelen ist för sittdelen. En byrå ska hon få också, en smal, hög från Hemnes på Ikea. Hoppas den kommer räcka för hennes grejjer iaf första tiden för det är den enda vi får plats med här hemma. Och jag måste köpa en bra bärjacka för vinterkyla, den jag har nu har tyvärr gått sönder så den kommer inte funka, tråkigt nog. Typ så. Det känns ändå väldigt överkomligt! Vi har ju mycket, en hel del har vi hunnit köpa som tex babyskydd. Sen är det ju alla småsaker som krämer, blöjor, nappar (om vi vill erbjuda det..?) och sånt men det som finns på maxi går ju fort att köpa så ingen stress med det känner jag. Äsch, eg ingen stress med nåt. Det löser sig! Byrån är väl det enda jag vill köpa snarast pga bebiskläderna växer på högar här hemma ft haha! Vore skönt att ha nånstans att vika in dom känner jag. 

Lilla lilla bebis, 700-800gr och 30 cm just nu… verkligen pytteliten men ändå på väg att bli ganska stor ❤️ Våran så högt älskade trea! 

1 reaktion till “Vecka 25 (24+2) ❤️”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *