Vecka 29 ❤️

Idag gick vi in i vecka 29 och hela vecka 28 spenderades med att fixa om i vårat sovrum för bättre förvaring och lite mysigare, inför lilla bebis ankomst här om några månader. Det känns mer verkligt för varje liten grej som kommer på plats här hemma. Bebis kommer verkligen komma om ca 3 månader insaAllah… åh jag längtar ihjäl mig!! Denna vecka inleddes med att jag fick hjärtat i halsgropen, igen, bebis ville inte alls röra på sig som hon brukar men preciiiis när jag tog upp telefonen ocj skulle ringa maken och förlossningen så drog hon igång världens party i magen! Alltså alhamdulillah!! Kändes som att jag hade hållit andan i flera timmar och till slut fick luft igen. Bebis o skrämmas alltså! 

Och jag mår bättre och bättre, på ett sätt, ju mer jag kan känna henne röra sig ju bättre mår jag. Men jag ser fram emot att få komma till en aurora-barnmorska ändå. Det känns som att det kan va precis vad jag behöver som sista ”knuff” eller vad man ska säga. Foglossningen har kommit tillbaka men är fullt hanterbar. Jag behöver se till att få vila tillräckligt så går det bra, vilket jag kan göra tack vare att mina barn är relativt stora vid det här laget. Vilken skillnad det är alltså, att vänta barn med en 2-åring hemma innebar konstant spring. Att vänta barn med en 6-åring och en 3,5-åring innebär väldigt många, långa gosstunder, argumentationer, en del spring… men det är nåt helt annat! Jag kan vila, mina barn kan hämta frukt själva och gå på toaletten själva, nästan varje gång. Och dom delar graviditeten, längtan och förväntan med oss. Att se deras ögon när dom känner sin lillasysters sparkar genom magen är magi allahuma bariik ❤️ 

Magen känns som att den kommer spricka vilken minut som helst haha, och större ska den ju bli… men just nu är det tydligen en väldigt intensiv tillväxtperiod så jag misstänker att det är därför. Men den är ju inte pytteliten, magen alltså… hehe. Jag brukar ju sällan ha pytteliten mage när jag är gravid, det är liksom inte min grej. 

Lilla lilla bebis… herregud så du är efterlängtad!! ❤️


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *