Vi är samlade

Min lilla flock är samlad igen, alhamdulillah ❤️❤️❤️ Selma och maken är äntligen hemma! Igår när dom kom hem så bara tog jag upp henne i famnen, så började både jag och Selma gråta glädjetårar ❤️ Alltså jag har verkligen hunnit med galet mycket, Elias har ju varit sjuk nästan hela tiden dom var borta så vi har varit hemma och jag har donat, rensat, fixat, putsat… men, det är inte kul att vara ifrån mitt barn såhär länge. Det gör vi inte om på några år till bestämmer jag här och nu. Selma har haft det så himla bra, gjort allt det hon älskar mest i Turkiet flera gånger om. Ätit all sin favoritmat, träffat alla sina kusiner och tremänningar, sett vackra platser och fått massa kvalitetstid med sin pappa. Så resan var ändå en bra resa, på många sätt, men inte igen haha. Nu ska vi se till att njuta maximalt dom här sista sommarlovsveckorna. Och vi börjar med frisörbesök för mig och Selma imorgon inför bröllop nästa helg!!! Ska bli såååå sjuuuuukt kul insaAllah!!!

3 reaktioner till “Vi är samlade”

  1. Varför inte igen om det mestadels var positivt för selma? Fattar att det är svårt för mammahjärtat men ibland måste man sätta sina egna behov åt sidan. Försök tänka över den här kommentaren innan du avfärdar den direkt.

    1. F: förstår absolut vad du menar och håller med dig i sak. Men nu blir det nog att vi åker alla tillsammans hädanefter. Var jättejobbigt för alla barnen och för oss föräldrar med separationen. Men, åker vi alla tillsammans kan vi ju uppleva samma saker utan separationen. Om du förstår hur jag menar. Vi kommer ju alltid fortsätta resa till Turkiet, det är ju också vårat hem ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *