Vinter ♥

Ja vet ni vad, idag var en strålande vacker vinterdag och jag var ute i princip hela dagen. Så himla härligt. Och kallt. Tog ju med mig kameran ut och jag är så nöjd med resultatet. Det var ju evigheter sen jag tog mig ut och fotade ordentligt så det gjorde mig så glad, att få pyssla med en av mina stora hobbys en stund. Att det blir bra bilder är ju en go bonus men det allra roligaste är ju att gå där och spana vart man än går, hitta nåt foto-värt, stort eller litet, fota, byta vinkel, fota igen och se hur resultatet blir. Hur översätts den här snögubben till bild? Jätteroligt! Idag fotade jag bara i auto på landskapsläge och det var väl mest för att jag hade lite tidspress, skulle ju hämta hos dagmamman.

IMG_7035

IMG_7059

IMG_7101

Och så ett litet tack till Emmaljunga som äntligen tillverkat den optimala barnvagnen! Min viking air alltså ♥ Lillen sover SÅ gott i den, lufthjulen tar sig fram överallt, gunget är så härligt, sufletten är så grym, justerbara fotstödet är verkligen tip top osv osv. Det syns ju inte så bra på bilden inser jag men den här stigen var bara upptrampad o under är det gräs, hjulen var bredare än stigen mer eller mindre hela tiden o ändå kom ja fram så himla lätt. Och den är ju så snygg!!

IMG_7070

Och ja. Nu räcker det med vinter. Jag är nöjd haha.

2 reaktioner till “Vinter ♥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *