Vinter på landet ♥

Vi har spenderat hela helgen på landet, hos mamma/mormor och haft hur mysigt som helst. Vi har hunnit umgås så himla mycket med vår familj, ätit gott, lekt, promenerat, Selma har fått presenter, vi har åkt spark och min prins, Jaro, kom också en sväng och vi längtar redan tillbaka. Jag och lillan var faktiskt där idag över dagen och lekte med 2 av mina syskonbarn som var där. Vintern är verkligen 1000 gånger roligare och vackrare på landet, skönt dessutom när man slipper skotta hihi. Det vore ju drömmen med ett eget hus såklart, det drömmer nog alla dom växt upp på en stor gård om, men det är bra bekvämt med hyresrätt ändå. Perfekt att ha det bästa av två världar tack vare att mitt barndomshem alltid står med öppna dörrar ♥

Här kommer ett litet bildregn från en promenad med min mamma medan hjärtat sov i vagnen.

IMG_7453

IMG_7456

IMG_7463

IMG_7474

IMG_7490

IMG_7505

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *