We Löv Lek ♥

Efter hyfsat mycket protester mot att sitta i vagnen så vände vi på sittdelen, hej nöjda lilla tjej! Så stor så snabbt… fast egentligen har jag inget emot att vända vagnen heller, hon somnade tillochmed så, och vagnen ser så mycket snyggare ut vänd framåt. Nu ska den putsas och bli vändningssnygg, får se om det här nu blir permanent, till och från, eller bara var idag.

IMG_4059

IMG_4054

Sen lekte hon i löven, jag lekte med min leksak, Canon Eos 1100D med ett 50mm objektiv 🙂 Så tacksamt att fota småbarn i löv, så länge dom är väl påklädda såklart, bara att sätta ner ungen där det är bra ljus och göra sig redo med seriebildstagningen på!

IMG_4102

IMG_4122

IMG_4138

IMG_4182

IMG_4196

Sen somnade Selma, och jag fotade lite bara på skoj sådär, som jag sällan får göra nu för tiden. Härligt!

IMG_4236

Snö?? Eller bara fett tjock frost??

IMG_4251

Årets mest envisa rosor? Otroligt tjusiga var dom iaf!

IMG_4260

IMG_4267

Sen kom vi in, Selma sov vidare på balkongen jag gjorde det jag kallar för röjjvarvet. Ni skulle bara veta, när jag var tonåring kallades jag för virvelvinden för jag kan röjja i superfart, redan då…. nu går det liksom ännu snabbare 😉 RÖJJRÖJJRÖJJ och så putsa putsa putsa lite här och var och nästan som simsalabim är det snyggt. Gillart!

0 reaktioner till “We Löv Lek ♥”

  1. Masha’Allah syster! Du har en väldigt vacker dotter, kan se vart hon har fått sin skönhet ifrån;) Är en ny läsare och InshaAllah ska börja följa din dag från och med idag 🙂

    Assalamu Aleykum syster

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *