What To Do ♥

Jag behöver eran hjälp!! Ni vet skorna jag klickade hem i present åt mig… ja jag börjar fundera på om jag hellre vill ha dom i svart eller om jag vill ha dom vita.. jag tror att jag egentligen är mer kär i dom vita, men dom svarta, jag gick ju hela hösten och vintern förra året och suktade efter ett par svarta skoletter… men egentligen vill jag ha platå om dom ska vara svarta… och ja svarta är ju mkt lättare att hitta typ på din sko eller vart som helst under hela vintern… men dom vita kommer ju säkert bli helt smutsiga… åååå!! Vilka tycker ni är snyggast?

shoesDom vita??

DXL780_70910_09090_42_1949Eller dom svarta??

Jag vill ha båda, men maken tycker nog inte lika om den saken 😉

0 reaktioner till “What To Do ♥”

  1. Om du har dålig rygg borde du köpa bekväma skor som känns bra på foten. Då är nog inte högklackade skor något alternativ.

  2. Jag jobbar i skobutik och kan säga dig att så länge du investerar i bra skovård, dvs ipregneringsspray, vit skinnkräm, rengör skorna lite då och då och låter de vila emellanåt så kan du definitivt ha vita skor som inte blir smutsiga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *