White Toenails ♥

Just nu: Mitt vita nagellack på tårna torkar för fullt!! Vita tånaglar är så snyggt så jag blir lite tokig, var verkligen på tiden att jag införskaffade vitt nagellack!! Jag köpte det igår på Cevahir, kostade väl 12 spänn för en flaska, mkt mkt prisvärt!! Köpte två andra färger också, kommer förmodligen köpa ännu fler när vi åker dit igen. Jaja, nu ska jag se om vi kan köpa lite glass!! MAMA WANTS ICECREAM!!Det finns så god glass som dom gör på bageriet här nere, den är sååå god!! Nu kommer jag inte ihåg exakt hur den smakar mer än att jag dog lite för den var så god, ska se om bageriet är öppet än så jag kan fräscha upp minnet ^^

Så här ser mina tånaglar ut just nu, kladdet ska bort och dom ska smörjas ♥

DSCN9962

0 reaktioner till “White Toenails ♥”

  1. Jisses, det var verkligen prisvärt! Jag behöver också nya nagellack…Hmm..

    sv: roligt att du är kvar, jag är likadan med din blogg, läser men kommenterar sparsamt :p Mm visst är tårtorna underbara! Norrtälje ligger ju så pass nära Gävle så du får väl dra med dig Diyar på en dagsutflykt dit när ni kommer tillbaka 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *